Sherlock Holmes (cam)(online film)

Atom nagy film 10/10 by filmshit

Szinkronizált angol-ausztrál-amerikai akciófilm, 128 perc, 2009

Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) a XIX: század derekán már mindent tudott, amiről rettenthetetlen, éleseszű és modern kollégái csak álmodnak.

Sherlock Holmes   Sherlock Holmes
     
Sherlock Holmes   Sherlock Holmes
     
A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete két legnagyobb problémájával kerül szembe. Az egyik: Holmes titokzatos szívét is rabul ejti egy nő, Irene Adler (Rachel McAdams), és a detektív nem sejti, hogy Adler kisasszony egy bonyolult tervet dédelgetve került a közelébe. A másik: ő és hű társa, doktor Watson (Jude Law) Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja…
Rendező:
Guy Ritchie
Szereplők:
Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes), Jude Law (Dr. John Watson), Rachel McAdams (Irene Adler), Mark Strong (Lord Blackwood), Kelly Reilly (Mary Morstan), Eddie Marsan (Lestrade felügyelő), James Fox (Sir Thomas), William Hope (John Standish)
 

http://usershare.net/plq1470riktu

Film online itt

 

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: trailer filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr281670713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása