Faterok motoron(online film)

Szinkronizált amerikai vígjáték, 100 perc, 2007

A középkorú baráti társaság tagjai torkig vannak a munkájukkal, és azzal, hogy éjt nappallá téve családfői kötelességüket kell ellátniuk. Doug, Woody, Bobby és Dudley elhatározza…

Faterok motoron   Faterok motoron
     
Faterok motoron   Faterok motoron
     
…hogy nekivágnak az országútnak, keresztülmotorozzák Amerikát. Az út során rádöbbennek, hogy az utazás sokkal többet tartogat számukra, mint amit remélni mertek. Ugyanakkor kihívást is jelent, minden szerencséjükre és találékonyságukra szükségük lesz, amikor egy motoros bandával is összeakaszkodnak. Doug és társai azonban nem hagyják eltántorítani magukat.
Rendező:
Walt Becker
Szereplők:
Tim Allen (Doug Madsen), John Travolta (Woody Stevens), Martin Lawrence (Bobby), illiam H. Macy (Dudley Frank), Ray Liotta (Jack), Marisa Tomei (Maggie), Kevin Durand (Red), Tichina Arnold (Karen Davis), Paul Teutul Sr. (Paul), Stephen Tobolowsky (Charley), Shane Baumel (Toby), Billy Lockwood (Del Fuego), Paul Teutul Jr. (Mike)
 
 

1.rész

2.rész

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr11660478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása