Alvin és a mókusok 2. (cam)(online)

Hát ez a hatalmas.10x jobb mint az 1 es 10/10 (Frist time) by filmshit

Szinkronizált amerikai családi film, 96 perc, 2009

Egy sajnálatos baleset során Alvin leteríti barátjukat és producerüket, Davidet, így a trió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni…

Alvin és a mókusok 2.   Alvin és a mókusok 2.
     
Alvin és a mókusok 2.   Alvin és a mókusok 2.
     
…akinek kissé mások a nevelési elvei: a három kis barát kénytelen beiratkozni a helyi iskolába. A suli azonban csupa új veszélyt jelent: a rocksztárok kénytelenek szembenézni a lecke meg a sport kihívásaival, majd megküzdeni a legnagyobb problémával – a lányokkal. A színen ugyanis feltűnik egy három csinos mókuslányból álló együttes – a trió korábbi, gonosz menedzsere belőlük akar sikercsapatot faragni. Még szerencse, hogy előbb-utóbb az ellenfelek rájönnek: mindig jobb együtt zenélni, mint külön!
Rendező:
Betty Thomas
Szereplők:
Justin Long (Alvin eredeti hangja), Matthew Gray Gubler (Simon eredeti hangja), Jesse McCartney (Theodore eredeti hangja), Christina Applegate (Jeanette eredeti hangja), Anna Faris (Brittany eredeti hangja), Jason Lee (Dave Seville), David Cross (Ian Hawke), Zachary Levi (Toby Seville)

TRAILER

 

 

A FILM ONLINE ITT http://www.movshare.net/video/a0lpv2x6st3w3

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr941652937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása