A fülke(online film)

Ezt a filmet már régen láttam de tisztánn emlékszek rá.Ügyes kis akció thriller de nagyon amcsis 10/5 by film shit

Szinkronizált amerikai akcióthriller, 81 perc, 2002

Megcsörren egy utcai telefon, egy férfi (Colin Farrell) felveszi. És majdnem belehal. És örökre megváltozik az élete. Mert egy mesterlövész hívja, aki a környező toronyházak egyik ablakából…

A fülke   A fülke
     

…éppen rá céloz. Rég vadászik a férfira, mindent tud róla, ismeri a feleségét, a szeretőjét, a titkait és a vágyait. Beszélgetni akar a férfi bűneiről: büntet és jutalmaz. Habozás nélkül öl és pontosan céloz. A férfi nem teheti le a telefont, csak vár és válaszol. Szeretné túlélni ezt a hívást; szeretne túljárni a lesipuskás eszén. Közben megérkezik a rendőrség, vezetőjük (Forest Whitaker) tárgyalni kezd a férfival, akinek a fülkéje előtt egy halott hever. Azt hiszi, ő a tettes. Nem ért semmit. És az a nyugodt, kegyetlen hang a telefonban, egyre újabb követelésekkel áll elő. És a férfi nem teheti le a kagylót még akkor sem, ha rendőrök tucatjai szegezik rá a fegyvert.

Szereplők:
Colin Farrell (Stuart Shepard), Kiefer Sutherland (Telefonáló), Forest Whitaker (Ramey), Katie Holmes (Pamela McFadden), Radha Mitchell (Kelly Shepard), Tia Texada (Asia), Richard T. Jones (Cole őrmester), Maile Flanagan (Lana), Paula Jai Parker (Felicia)

TRAILER

FILM

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr211645837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása