Dirty Sanchez – A film(online)

Ha a Jackass szerinted kemény volt,akkor nesze neked Dity Sanchez 10/10 by filmshit

Szinkronizált angol vígjáték, 96 perc, 2006

Még maga Belzebub is hallott a Dirthy Sanchez halált megvető idiótáiról, s nevéhez illetően ördögi tervet eszel ki, hogy megleckéztesse a “kaszkadőrülteket”.

Dirty Sanchez - A film   Dirty Sanchez - A film
     
Dirty Sanchez - A film   Dirty Sanchez - A film
     
Egy szép nap a négy fenegyerek, Dainton, Joycey, Pancho és Pritchard épp egy olyan mutatvány végrehajtásán ügyködik, amely minden eddigi próbálkozásukra rátesz egy lapáttal. A balhé azonban balul sül el, s a srácok a pokol legmélyebb bugyrában (hol máshol?) találják magukat, ahol a tüzes kégli házigazdája, Lucifer várja őket. S van egy ajánlata. Ha a fiúk szeretnék valaha is felülről szagolni az ibolyát, teljesíteniük kell a Hét Fő Bűnt, méghozzá a világ hét különböző pontján valamilyen őrült kaszkadőr-akció formájában. Mi sem egyszerűbb! A négyes hátára veszi a földgolyóbist, hogy lenyomják a pokoli küldetés hét állomását: restség valahol Angliában, a haragot Moszkvában, az irigységet Ko Phi Phi-ben, a bujaságot Bangkokban, a kevélységet Tokióban, a torkosságot San Miguelben, a fösvénységet pedig a Dominikai köztársaságban.
Rendező:
Jim Hickey
Szereplők:
Kasumi Kitano (Hitomi), Myke Hawke Pierce (Hawke), Elizabeth Tan (Sakura), Lee Dainton, Dan Joyce, Michael Pancho Locke, Mike Locke, Matthew Pritchard

 FILM ONLINE ITT KLIKK IDE http://www.movshare.net/video/93i8eh3yezfb7

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr821638394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása