Ne szórakozz Zohannal(online film)

Egy konnyen beteges film ahol a fõszereplõ egy anti terorista Izraeli aki mindíg is fodrász akar lenni.Az álom végülis valóra váll de kemény (vicces) út vezet hozzá.

Szinkronizált amerikai vígjáték, 113 perc, 2008

A Moszad legtitkosabb kommandós egységének tagjai gyorsak, észrevehetetlenek és legyőzhetetlenek. Nincs ami, vagy aki megállítsa őket.

Ne szórakozz Zohannal
  Ne szórakozz Zohannal
     

De azért nekik is lehetnek különös vágyaik. Zohan álmaiban például bajonett helyett olló, hangtompítós pisztoly helyett a hajszárító szerepel. Fodrász szeretne lenni. És mert mindent tud a konspiráció, a hamis nyomok elhelyezése és a személyiségváltás trükkjeiről, megrendezi saját halálát, majd New Yorkba utazik, és felvételét kéri egy fodrászüzletbe. Attól kezdve terroristák helyett inkább ondolálással foglalkozik. Az új életnek azonban van egy pár döccenője, a fodrásztanonc nehezen szabadul meg régi módszereitől. És felbukkan néhány régi ellensége is. Egy belevaló hajszobrászt azonban nem lehet legyőzni.

Szereplők:
Adam Sandler (Zohan), Emmanuelle Chriqui (Dalia), Mariah Carey (önmaga), Henry Winkler (önmaga)

 
 

 

 

A FILM

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr231627347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása