Hipervándor

Ez a film kurva jó.A vége nem a legjobb de még így is nagyon odabasz.A szinkron passol a karakterek hez.A story elég jó de a játék idõ lehetne hosszabb.

Színes magyarul beszélő amerikai sci-fi, 88 perc, 2008

Hipervándor

Hipervándor

   

Szereplők:
Hayden Christensen (Davey)
Samuel L. Jackson (Cox)
Rachel Bilson (Millie)
Jamie Bell (Griffin)


Davey (Hayden Christensen) majdnem meghal. És ez a szerencséje. A baleset során felfedezi, hogy van egy különleges képessége: bármikor, bárhova el tud jutni egy pillanat alatt. Szabadon mozog a világban, ha szeretné, húsz naplementét néz meg egy éjjel, barátnőjével a karjában egy szempillantás alatt megkerüli a Földet, vagy bankot rabol egy távoli kontinensen. Bármit megtehet. Gazdagon és boldogan él, míg nem találkozik valakivel, aki ugyanazt tudja, mint ő. Akkor kell rájönnie, hogy a magafajtájúak élete egyáltalán nem egyszerű. Attól kezdve, új társával kényszerű szövetségben, már csak a saját és szerettei életét próbálja megmenteni. Ami nem olyan egyszerű, mint a piramisok tetején napozni vagy belépni egy tokiói ajtón és kilépni Rómában a túloldalon: ellenségeik veszélyesek és mindenre képesek.FILM ITT

 

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr581625519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása