Csontdaráló(online film)

Imádom Adam Sandlert (mint színészt).A filmek amikben szerepel áltlában kurva jók.A neszórakozz Zohannal szerintem a legjobb filmje de mindenkinek más a véleménye.A Csontdaráló címü filmje egy fasza kis (családi már ahogy)komédia aminn lehet röhögni és nem lehet megunni.Én 5x láttam de még mindíg megnézem.

Szinkronizált amerikai akció-vígjáték, 113 perc, 2005

Egy sztársportoló is kerülhet nagyon mélyre. Ennél mélyebbre azonban biztosan nem. Paul Crewe (Adam Sandler) egykor az amerikaifoci bajnokság ünnepelt játékosa volt…

Csontdaráló  

Csontdaráló

     
…ma csak egy a rabok között: igazi nehézfiúkkal összezárva tölti mindennapjait az USA egyik legjobban őrzött, legrosszabb körülmények között fenntartott börtönében. Ám a fegyencek között akad egy régi ismerős: egykori edzője (Burt Reynolds) is itt tölti életfogytig tartó büntetését. A börtönigazgató bíztatására a rabok edzeni kezdenek, és a szedett-vedett társaság hamarosan kihívhatja legnagyobb ellenfelét: az őrök válogatottját. A pályára kifutó csapatok mindennél jobban gyűlölik egymást. Eddig sem vigyáztak a másik testi épségére. Ami most a pályán folyik félig játék… félig van egy másik, kimondatlan célja is: a játékosoknak, a bíróknak és a börtönigazgatónak is.
Szereplők:
Adam Sandler (Paul ‘Wrecking’ Crewe), Chris Rock (Caretaker), Burt Reynolds (Nate Scarborough, edző), James Cromwell (Warden Hazen), Nelly (Megget), Bob Sapp (Switowski), Courteney Cox (Lena), Walter Williamson (Errol Dandridge), Michael Irvin (Deacon Moss)
 
 

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr51623409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása