A nagyi szeme fénye (online)

Egy tökéletes komédia.Ajánlom haverok társaságában meg nézni.A film nek semmi hibája nincs.A story szuper és nagyon lehet rajta röhogni.Mivel a mai világban sok ilyen fajta ember van mint a film Hero elég jo tematikája van.

Szinkronizált amerikai vígjáték, 94 perc, 2006

A harmincöt éves Alexnek nem egy nyerő típus: se pénze, se nője. Napközben videojátékokat tesztel, míg az éj leple alatt titokban a legújabb játék fejlesztésén dolgozik.

A nagyi szeme fénye   A nagyi szeme fénye
     
A nagyi szeme fénye   A nagyi szeme fénye
     
Amikor kiteszik a bérelt lakásból, a nagymamához költözik, aki két öreg barátnőjével osztja meg házát. Az öreglányok bevonják Alexet a házimunkába, ráadásul a nagyi szívesen játszik az unokája fejlesztette videojátékon. Alex szerelmes lesz az új kolléganőjébe. Csakúgy, mint ellensége, aki minden gonoszságra képes, hogy célját elérje. És ki más segíthetne a bajbajutott unokán, ha nem a nagyi?
Rendező:
Nicholaus Goossen
Szereplők:
Allen Covert (Alex), Linda Cardellini (Samantha), Shirley Jones (Grace), Shirley Knight (Bea), Doris Roberts (Lilly nagyi), Peter Dante (Dante), Joel Moore (J.P.), Nick Swardson (Jeff), Jonah Hill (Barry)

FILM LINK ITT http://www.movshare.net/video/ywir2glfrpddm

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr81619442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása