Transformers 2.: A bukottak bosszúja(online film)

Útallom ezt a filmet (na jó Megan Foxot kivéve).Az eggyes még elment de ez már sok.A storynak nincs értelme.Nagyon látni benne azt hogy amerikai film és hogy CSAk az amcsik tudnak hõsködni.A látvány nagyon ott van (ez az eggyetlen amit tetszett) de a story el kúrta az egész filmet.

Szinkronizált amerikai sci-fi akciófilm, 157 perc, 2009

A harc a Földért véget ért – most elkezdődik a harc az Univerzumért. Miután a vereséget szenvedett csapat visszatér a Cybertron-ra, Üstökös veszi át az Álca parancsnokságát…

Transformers 2.: A bukottak bosszúja   Transformers: A bukottak bosszúja
     
Transformers 2.: A bukottak bosszúja  

Transformers 2.: A bukottak bosszúja

     
…és úgy dönt hogy erőit összegyűjtve újra a föld felé veszi az irányt. Az Autobotok, akik eddig úgy hitték, hogy a béke korszaka vár rájuk, észreveszik hogy Megatron testét ellopták a katonai bázisról, ahol őrizték. A tettes Skorponok, aki a saját szikrájának segítségével újraéleszti az Álcák vezérét. Az ellenséges sereg erősebb, mint valaha, így az Optimus által vezetett Autobotok is kénytelenek némi erősítést igénybe venni. A tét pedig tovább emelkedik: felbukkan egy ősi, félisteni erőket birtokló robot, aki mindkét félre nézve komoly veszélyt jelent: The Fallen
Rendező:
Michael Bay
Szereplők:
Shia LaBeouf (Sam Witwicky), Peter Cullen (Optimus Prime hangja), Hugo Weaving (Megatron hangja), Megan Fox (Mikaela Banes), Josh Duhamel (Lennox kapitány), John Turturro (Simmons ügynök / Jetfire hangja), Isabel Lucas (Alice), Rainn Wilson (Professzor)

 

a filmet itt lehet megnézni CD1 http://stagevu.com/video/lzuzjnaabcki

és CD 2 http://stagevu.com/video/lgpjljtapmcx

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr461617154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása