Télapu 3.: A szánbitorló (online film)

Mivel itt a Karácsony fel raktam egy kellemes hangulatú filmet.A Télapu mind 3 része jó,de nekem ez a személyes kedvenc.Van benne 1 kis akció és kabzsiság de ettõl ilyen jó a film.

Szinkronizált amerikai családi vígjáték, 98 perc, 2006

Jó néhány éve, hogy Scott Calvinből egy szerencsétlen baleset eredményeként Télapu lett. Jól érzi magát a piros ruhás ajándékosztó szerepében, jól kijön a rénszarvasokkal, a manókkal…

Télapu 3.: A szánbitorló   Télapu 3.: A szánbitorló
     
Télapu 3.: A szánbitorló   Télapu 3.: A szánbitorló
     
…és azt sem bánja, ha néha egy-két problémát kell megoldania az Északi Sarki játékgyárban. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack szemet vetett a munkájára. Ördögi tervet eszelt ki és mire kedvenc Télapunk kettőt pislog, máris a múltban találja magát, miközben Jack bújik Télapu-szerelésbe. Scott azonban felveszi a kesztyűt és a barátai segítségével megpróbálja visszaszerezni az “állását”, hogy megmentse a karácsonyt.
Rendező:
Michael Lembeck
Szereplők:
Tim Allen (Scott Calvin), Martin Short (Zúzmara Jack), Spencer Breslin (Curtis), Eric Lloyd (Charlie), Elizabeth Mitchell (Carol Calvin), Ann-Margret (Sylvia Newman),Bob Bergen (Comet)
 

 

online film itt http://www.movshare.net/video/ol6ksgkgm9rf7

ADDLE-TEAM szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr561617602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása