Deszkások(online film)

Jó kis deszkás film ahol a jackass egyik sztárja szerepel Bam Margera (nagy tag).A film a fiatlság baromságajit mutassa be. 10/9 by filmshit

Szinkronizált amerikai vígjáték, 105 perc, 2003

Milos Forman filmje Andy Kaufman amerikai komikus életét mutatja be Great Neck-ben (Long Island) töltött gyermekkorától – amikor “láthatatlan” közönség előtt lépett fel -…

Deszkások   Deszkások
     
Deszkások   Deszkások
     
…egészen a tüdőrák egy ritka fajtája okozta haláláig. A film második része Kaufman pályafutásának kudarcairól szól, arról az időszakról, amikor kissé túl messzire merészkedett. A pankrációhoz való kötődése – amely az évtized egyik legnagyobb szórakoztatóipari svindlije volt – még azokat is elfordította tőle, aki a legtovább kitartottak az előadó mellett.
Rendező:
Casey La Scala
Szereplők:
Mike Vogel (Eric Rivers), Adam Brody (Dustin), Jennifer Morrison (Jamie), Vince Vieluf (Matt Jensen), Joey Kern (Sweet Lou), Bam Margera (Bam), Jason London (Jimmy Wilson)

Trailer

FILM

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: trailer filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr221645825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása