A tank (Háborús fenevad)(online film)

Egy tökélletes háborús film ami az igazat modja a háboúról.Ez nem egy tipikus amerikai(bár amcsik csinálták) háborús film ahol csak az amerikaiak a hõsök.10/8 by filmshit

Szinkronizált amerikai háborús filmdráma, 111 perc, 1988

Afganisztán, 1979. A Szovjetúnió katonai segítséget nyújt az őket támogató rezsimnek, amely képtelen fenntartani a rendet a lázongó országban.

A tank (Háborús fenevad)
  A tank (Háborús fenevad)
     

Az afgán szabadságharcosok sikerrel veszik fel a harcot a betolakodókkal szemben, ám az egyik szovjet tankot, illetve annak legénységét képtelenek megsemmisíteni. A tank sok borsot tör a felkelők orra alá. Egy idő után a páncélos vezetője, a háború szörnyűségeitől megcsömörlött fiatal szovjet katona nemcsak megkérdőjelezi a háború értelmét, de fellázad a brutális parancsnoka ellen. Bűnét tetézi, hogy átáll a felkelőkhöz.

Szereplők:
Steven Bauer (Taj), Jason Patric (Koverchenko), George Dzundza (Daskal), Kabir Bedi (Akbar), Stephen Baldwin (Golikov), Erick Avari (Samad), Don Harvey (Kaminski)
 

FILM ONLINE ITT http://www.movshare.net/video/1g4b8b28xqofy

ADDLE-TEAM szólj hozzá
Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmshit.blog.hu/api/trackback/id/tr201645042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása